O NAMA

ab-keramika-dubrovnik

Tvrtka AB KERAMIKA

Zapocela je sa radom kao keramičarski obrt u vlasništvu Ante Bautovic - sa datumom 01.07.1995. godine, sa jednim zaposlenim.Uslijedio je pozitivan rast, tako da danas tvrtka sa izmjenom imena 26.08.2002. godine i proširenjem djelatnosti zapošljava cetrnaest radnika, posjeduje poslovni prostor u vlasništvu, od 200 m2, na adresi V. Lisinskog 15 (Gospodarski Centar – Babin Kuk) u sklopu kojeg je izložbeno prodajni salon keramike i sanitarija.. 

Direktni smo uvoznici i zastupnici za podrucje Dubrovnika renomiranog talijanskog proizvodaca plocica MARAZZI.

Direktni smo uvoznici i zastupnici za podrucje Dubrovnika renomiranog talijanskog proizvodaca ljepila za plocice i parket, zatim fug masa i silikona te gradevinske kemije MAPEI.

Cjelokupan asortiman keramickih plocica uvozimo direktno iz Italije i Španjolske. Sav napor smo uložili i još uvijek ulažemo u razvoj našeg projekta da svojim klijentima na jednom mjestu ponudimo sve što im je potrebno za kvalitetno opremanje njihovog životnog prostora. Medu tvrtkama s kojim poslujemo svakako treba istaknuti talijanskog proizvodaca plocica Marazzi koje možete pronaci u našem salonu. Njihov raznovrstan asortiman u stanju je odgovoriti na razlicite estetske i funkcionalne zahtjeve. Sa više od 5 000 kombinacija boja, formata i dezena klijentima nudi “kompletan projekt”.

Marazzi je jedna od prvih tvrtki iz ovog sektora koja je vec 1994. godine dobila certifikat o kvaliteti ISO 9001, koji jamci kvalitetu proizvoda i usluga. Za neke proizvodne linije Marazzi je postigla i oznaku Ecolabel koju EU dodjeljuje proizvodima koji zadovoljavaju i poštuju ekološke uvijete. Posjedujemo vlastitu opremu i strucni kadar koji je u mogucnosti odgovoriti na sve vaše potrebe. Želite li adaptirati, opremiti, rekonstruirati ili napraviti nov objekat možete nam se obratiti s povjerenjem i biti sigurni da ste izabrali prepoznatljivu kvalitetu.

Naši partneri.